Nyt on taas monissa lehdissä ja telkkarissa kerrottu noista hyväntekeväisyystempauksista Mäkkärin taloille. Siis kuinka julkkikset auttavat ja tekevät monenmoista rahan keruuta hyväntekeväisyys mielessä tuonne Ronald McDonald taloille... Sinne missä lastenklinikan sairaiden lasten pitkä matkaiset vanhemmat voivat majoittua.

 On Teemu Selännettä ja Erja Häkkistä sun muuta julkkista auttamassa... Noh, kukas se kissan hännän nostais jossei kissa itse, joten... ollaanhan me tavikset tilkkuilijatkin taka vuosina Mäkkärin taloille hyvää tehty ja lahjoitettu sinne tilkkupeittoja ja tilkkutyynyjä!!! Laitan kuvia tänne, kun löysin sopivasti yhdeltä vanhalta rompulta  nuo kuvat :)

Takavuosina sain päähäni, että voimme tehdä Kangaskavereiden kanssa lahjoituksena uusiin Mäkkärin taloihin jotain tilkkutöitä. Kangaskaverit ovat perustamani tilkkuilijoiden nettiryhmä, johon kuuluu 13 tilkkuilijaa ympäri suomenmaata Sodankylästä Helsinkiin.

 Eikun tuumasta toimeen ja otin yhteyttä sinne talojen asiamiesnaiseen, joka sitten piti palaveria ja tarjosi arkkitehdeille ehdottamaani seinävaateideaa... Arkkitehtien sisustussuunnittelut olivat sen verran jyrjät, ettei sinne seinille saanut enää mitään lisäillä, mutta sohville mahtui hyvin tilkkupeittoja, kunhan ovat talojen väreihin sopivia. Talothan ovat keltainen, sininen ja vihreä... joten Kangaskaverit ryhtyivät toimeen ja tekivät ryhmätyönä kolme peittoa, Aurinkoisen keltaisen, Merellisen sinisen ja Metsän vihreän... tilkuista tuli vielä jokaisesta väristä muhkea iso tyynykin. Kukin ompeli ja joku sitten kasasi ja toinen tikkasi ja saimme aikaan  komeat torkkupeitot ja tyynyt. Muutaman naisen delegaatiolla menimme sitten niitä lahjoittamaan ja saimme tutustua yhteen taloon. Kiva oli nähdä telkussa sisustusohjelmassakin nämä peittomme, siitä tuli vahvistus että ovat oikeasti siellä käytössä! Mukava projekti oli tämä Mäkkäri!

983805.jpg

Auringon keltainen peitto

983801.jpg

Metsä-aiheinen vihreä peitto

983803.jpg

Sinisessä peitossa meren elämää

983808.jpg

Keltaisen peiton aurinkotyyny

983844.jpg

Koko satsi